Τετάρτη 27 Φεβρουαρίου 2008

Ένα, δύο, Ένα δύο... Ελήφθη όβερ! 35h!

Ένα νησί,
Δύο εκπαιδευτικοί,
Τρίτος χρόνος υπηρεσίας,
Τέταρτη εβδομάδα του Φεβρουαρίου,
στο παρα Πέντε της εξάντλησης (λέμε τώρα)
Έξι σχολεία στο νησί,
Εφτά οι μέρες της βδομάδας (έτσι για να τα φρεσκάρουμε λίγο)....
...
...
...35h!!!

Ναι, το νέο μπλογκ είναι γεγονός! Νέα (και παλιά) εκπαιδευτικά, κοινωνικά, χιουμοριστικά, ψαγμένα, ιδιαίτερα, ψυχωφέλιμα (!!!) και πάνω απ' όλα... νησιώτικα! Γιατί, ακόμα και αν τα πάντα γύρω μας δείχνουν ότι πάνε ανάποδα, θα είναι υπέροχα...στις καρδιές μας!

Τώρα, το τι σημαίνει 35h, είναι άλλη ιστορία.

Κλείστε εισητήριο... λάβετε θέσεις και ... απογειωνόμαστεεεε (αν δεν έχει αέρα και ομίχλη).

Τα λέμε...

10 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Συγχαρητήρια και στους δυο σας. Όταν θα γίνετε διάσημοι θα λέω ότι εγώ σας ήξερα και αν γίνετε πλούσιοι θα γίνετε, ασφαλώς, από τις εκπληκτικές φωτογραφίες μου. Το καλύτερο κομμάτι είναι ασφαλώς το "...στις καρδιές μας". Εντάξει ######, είσαι πρόεδρος στις καρδιές μας, δεν χρειάζεται να στο λέμε συνεχώς!!! Περιμένω με ανυπομονησία και τις υπόλοιπες αναρτήσεις που θα κάνετε. Θα επισκέπτομαι καθημερινά τη σελίδα σας. Καλή έμνευση και καλές ιδέες!!!

Stiskardiesmas είπε...

Μπράάάάβο συνάδελφε! Ωραία τα λες! Περιμένουμε με ανυπομονησία περισσότερα σχόλια και σύντομα...άρθρα σου. Οι φωτογραφίες εννοούνται!

Ανώνυμος είπε...

geiaaaaaaaaaaa poli orea prospatheia!!!keep going!!
Lagadas 4 ever!xixi

Ανώνυμος είπε...

Με πρόλαβε η Στέλλα;; (αν δεν κάνω λάθος;) Συγχαρητήρια εύχομαι και γώ! Πολύ καλή κίνηση! Εύχομαι να αυξάνονται καθημερινά οι επισκέψεις στο ιστολόγιο! Καλό σας μήνα, η Κτηνιατρική σχολή του Α.Π.Θ. χαιρετά και εύχεται καλή συνέχεια!!!

Ανώνυμος είπε...

Περιμένω άρθρα γραμμένα από τους δυο σας, με σχόλια και απόψεις.
Α.Α.Α.

Stiskardiesmas είπε...

Στέλλα (;) ευχαρισούμε για τα σχόλια. Stay tuned για περισσότερα. Αν έχεις ανταποκρίσεις από την πατρίδα, αναμένουμε.
Σερ, κράτα γερά. Το μπλογκ θα δεχτεί με χαρά άρθρα της επιστήμης σου γραμμένα από την Αναληψιώτικη πένα σου.
Α.Α.Α. τα καλύτερα έρχονται... Μπράάάάβο!

Ανώνυμος είπε...

Συγχαρητήρια παιδιά,πολύ καλές οι ιδέες σας για τα μέχρι τώρα άρθρα και γενικότερα για την διαμόρφωση της σελίδας!Συνεχίστε για το καλύτερο!καλή αρχή και καλή συνέχεια!!

Stiskardiesmas είπε...

Να' σαι καλά. Μας χαροποιεί ιδιαίτερα που σας αρέσει το μπλογκ, αλλά περιμένουμε και τις επισημάνσεις σας για να βελτιωνόμαστε. Και φυσικά...αφήνετε και το όνομά σας στα σχόλια, ώστε να ξέρουμε ποιος μας στέλνει κάθε φορά. Ή έστω ένα συνθηματικό! :) Καλή δύναμη σε όλους...

Ανώνυμος είπε...

Γιατί δεν βάζετε όλα όσα έχετε...δημιουργήσει σε αυτό το blog και βάζετε μόνο τα σοβαρά;Για κάτι τραγουδάκια μιλάω και την ηχογραφίσή τους, αν καταλαβαίνετε...
Μπορεί να σας αρπάξει καμιά δισκογραφική εταιρεία που ψάχνει για νέα ταλέντα. Να η ευκαιρεία σας να φύγετε από το νησι. Αν δεν τα δημοσιεύσετε εσείς σύντομα, θα τα βγάλω εγώ στην φόρα όλα. Ναι, απειλή είναι!!!

Stiskardiesmas είπε...

Περιμένουμε να εξασφαλίσουμε πρώτα τα πνευματικά δικαιώματα των δημιουργιών μας και στη συνέχεια θα επέλθει η δημοσιοποίηση.
Πάντως, και τα τραγούδια ανήκουν στα σοβαρά θέματα του μπλογκ (!!!). Έχετε υπομονή...